Hvem er GUNDAL

Vi er GUNDAL 

– og det har vi været siden 1989.


GUNDAL er en familievirksomhed, som hører hjemme i Vorbasse. Virksomheden er kendt og anerkendt for produktionen af økonomiske, effktive rengøringsprodukter.
Virksomhedens historie startede tilbage i 1989 og værdierne, virksomheden drives efter, er de samme her i år.


GUNDAL blev i tidernes morgen stiftet af Arne Gundal. Igennem årene udviklede det sig fra at være en lille produktionsfabrik af rengøringsmidler, til at levere til større virksomheder og institutioner. Særligt blev det kendt på sine TumbLet ark, hvis maskine var Arnes første maskinekøb tilbage i slut 80érne.


Efter Arnes død forblev fabrikken i familiens eje og drives i dag af Andreas Gundal. I dag producerer fabrikken stadig de samme industrimidler, som Arne i tidernes morgen startede med at udvikle. Det er den serie der i dag er omtalt som Hovedserien. Herunder findes stadig produktionen af TumbLet. Foruden GUNDAL Care har Andreas videreudviklet på familiens passion og skabt firmaerne GUNDAL- Privat Label og Industri.
I dag har fabrikken over 30 produktionslinjer og fokuserer mere og mere på robotteknologi.


“Igennem årene har fabrikken udviklet sig meget, og vi har udvidet af flere omgange, men vores værdier er, den dag i dag, stadig de samme, som da min far startede fabrikken.  Danskhed, unikts samarbejde og kvalitet er nøgleordene, som har bragt os hertil, hvor vi står i dag”

 – Andreas Gundal, Direktør.


Ønsker du at læse mere om de restende 2 fabrikker, så kan du klikke nedenfor her. 

GUNDAL IndustriGUNDAL Private Label