Om Os

Vi er GUNDAL 

GUNDAL er en familievirksomhed, som hører hjemme i Vorbasse. GUNDAL er kendt og anerkendt for produktionen af økonomiske, effktive og miljøvenlige rengøringsprodukter.
Virksomhedens historie startede tilbage i 1989 og værdierne, virksomheden drives efter, er de samme her i år.


GUNDAL blev i tidernes morgen stiftet af Arne Gundal. Igennem årene udviklede GUNDAL sig fra at være en lille produktionsfabrik af rengøringsmidler, til at levere til større virksomheder og institutioner. Særligt blev GUNDAL kendt på sine TumbLet ark, hvis maskine var Arnes første maskinekøb.


Efter Arnes død forblev fabrikken i familiens eje og drives i dag af Andreas Gundal. I dag producerer GUNDAL stadig de samme industrimidler, som Arne i tidernes morgen startede med at udvikle. Det er den serie der i dag er omtalt som GUNDALS hovedserie. Herunder findes stadig produktionen af TumbLet. Foruden GUNDAL Care har Andreas Gundal videreudviklet fabrikken og skabt firmaet GUNDAL Privat Label og GUNDAL Industri.
I dag har GUNDAL over 30 produktionslinjer og fokuserer mere og mere på robotteknologi.


“Igennem årene har fabrikken udviklet sig meget, og vi har udvidet af flere omgange, men vores værdier er, den dag i dag, stadig de samme, som da min far startede fabrikken. Bæredygtighed, danskhed og kvalitet er nøgleordene, som har bragt os hertil, hvor vi står i dag”

 – Andreas Gundal, Direktør.